160/60-17 69W Pilot power 2CT

18.780,00 RSD

Michelin Pilot Power 2CT je guma ultra visokih performansi dizajnirana za sportsku voznju.


Michelin dual composed 2CT tehnologija je predstavljena 1994.godine na GP 500 moto trkama.Primenom tehnologija razvijenih kroz trke na stazi,na trzistu se pojavljuje  MICHELIN Pilot Power 2CT guma, cija je namena predvidjena za  sportske motocikle koji se uglavnom koriste na putu,ista tehnologija,ali cena dosta pristupacnija.


Dvokomponentna sportska guma dizajnirana za sportsku vožnju,sa odličnim prianjanjem na mokrom i suvom kolovozu, izuzetne izdržljivosti.


 Pneumatici MICHELIN Pilot Power 2CT su dizajnirani da vam pomognu da dobijete maksimalno zadovoljstvo od sportske vožnje. Ispunjavanje visokih standarda vozača kombinovanjem odličnog prianjanja,takodje su dizajnirane da traju na dugim putovanjuma. MICHELIN dual composed 2CT tehnologija omogucava da gume izdrze udare ubrzanja ,kao i naglo kocenje bez trzanja.


Jos jedna odlika 2CT tehnologije je da su pneumatici na ivicama gume meksi, dok gazeci sloj (sredina) je nesto tvrdja ,ova tehnologija nam omogucava postizanje impresivnih nagiba prilikom promena pravca kretanja, koje obicno vidjamo na stazi.


Dizajnirana da izdrzi brzinu od 270 km/h , dozvoljava nagib od 51.2stepena.


Na stanju

Dodajte još proizvoda do ukupne vrednosti od 15.000,00 RSD u korpu i poštarina će vam biti besplatna! Nastavite sa kupovinom
Šifra proizvoda: 405333 Kategorija:
Brend

Michelin

Tip

Moto

Širina

160

Visina

60

Prečnik

17

Tip Gume

Moto / Skuter

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „160/60-17 69W Pilot power 2CT“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

close-icon