NAPOMENA: Kupovinom preko sajta ostvaruje se popust od 5%! Da bi videli cene sa uračunatim popustom morate se registrovati OVDE. Sve sugestije i primedbe molimo vas da nam pošaljete na prodaja@kompp.co.rs

 

Kako poručiti

Kako biste pristupili internet kupovini, možete biti neregistrovani ili registrovani korisnik na našem sajtu. Prednost registrovanih korisnika je uvid u istorijat poručivanja i eventualni popust na naredne.


Kako se registrovati

Ukoliko niste registrovani korisnik, na naslovnoj strani u delu „Korisnik“ klikom na link „Registracija“ otvara Vam se formular za registraciju. Sledite uputstva i nakon popunjavanja, Vaši podaci će biti sačuvani i potrebno je da sačekate potvrdu administratora koja se dobija u roku od 24h ukoliko ste se registrovali radnim danom, odnosno prvog radnog dana ukoliko je u pitanju vikend ili praznik.

 

 

Proces poručivanjaKada pronađete proizvod koji želite da naručite, proverite u kojim veličinama je dostupan (1), ako je proizvod dostupan u raznim veličinama odaberite željenu veličinu (2), ako niste sigurni koja je Vaša veličina pogledajte instrukcije KAKO ODREDITI VELIČINU, unesite željenu količinu tog proizvoda (3) i kliknite na dugme NARUČI (4) 

 

 

Aktuelno stanje u korpi uvek možete pogledati u gornjem desnom uglu strane (5) u okvriu dela „korpa“ gde će biti ispisana količina proizvoda u korpi, kao i ukupna cena onoga što ste do sada ubacili u nju. Detaljniji prikaz ili izmene možete izvršiti klikom na sličicu „korpa“ (6), tu možete videti tačno stanje artikala, naziv, šifru, izabranu količinu i cenu, kao i ukupnu cenu. Napomena: sve cene su sa uračunatim pdv-om bez uračunate dostave (cene dostave pogledajte OVDE).


Ukoliko želite da izmenite količinu naručenog proizvoda, možete to uraditi ručno na taj način što ćete u polje za količinu (7) uneti broj i kliknuti na dugme AŽURIRAJ KOLIČINE (8). Ako želite neki proizvod da izbrišete ili ste se predomislili iz bilo kojeg razloga, kliknite na link UKLONI PROIZVOD (9).

 

Možete slobodno nastaviti kupovinu klikom na link NASTAVI KUPOVINU (10) ili nastaviti sa procesom poručivanja kliknite na POTVRDI KUPOVINU (11)

 

 


U narednom koraku tražimo Vaše podatke, neregistrovani članovi popunjavaju levi deo strane (12), a registrovani članovi unose svoje korisničko ime i šifru u desnom delu strane (13).

 

 

 

 

U sledećem koraku proverite da li su svi podaci ispravno uneseni, porudžbinu završavate klikom na POTVRDI KUPOVINU (14)

 

Administrator odmah dobija obaveštenje da ste poslali zahtev za porudžbinu. Očekujte telefonski poziv u najkraćem mogućem roku.


Svi paketi naručeni do 15h radnim danom biće poslati istog dana, što znači da će korisnici dobiti paket već dan nakon naručivanja. Ovo je zagarantovano ukoliko je roba na lageru veleprodaje firme Kompp Co. Sve ostale porudžbine koje pristignu do 16h u toku radnog dana biće realizovane u toku sledećeg radnog dana.


Želimo Vam prijatnu kupovinu na našem sajtu!